Wie zijn we

Wie is tijdvoorlifestyle.nl
Met tijdvoorlifestyle.nl kun je jouw huis voorzien van accessoires met alledaagse elegantie voor elke gelegenheid. We creëren graag sfeer in huis maar wel op een hippe, originele manier. We houden niet van eenheidsworst, dus het moet wel een beetje apart zijn. Geïnspireerd door mode- en designtrends van over de hele wereld heb je de mogelijkheid om een persoonlijke tintje te geven aan jouw huis. Eigentijdse woonaccessoires, waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende designtrends. Bij tijdvoorlifestyle.nl vind je de modetrends op een site voor huis- en tafeldecoratie.

tijdvoorlifestyle.nl is er voor iedereen die van mooie woonaccessoires houdt.
We laten ons inspireren door nieuwigheden uit wereldsteden en houden van trends maar met behoud van eigen identiteit. Verrassend en inspirerend, dus op zoek naar originele, hippe, smaakvolle woonartikelen om het thuis gezellig te maken of natuurlijk om cadeau te geven voor een ultieme feestbeleving. Alle artikelen worden met zorg ontwikkeld. Moderne stijlen worden afgewisseld met klassieke ontwerpen.

Onze merken

Arcoroc
Met zijn zeer breed gamma van vernieuwende en functionele kwaliteitsproducten voor de gedekte tafel beantwoordt dit bekende merk aan de wensen van iedere consument.

Bohemia Royal Crystal
Kwaliteitsglaswerk uit Tsjechië.

Cosy @ Home
Het broertje van Cosy&Trendy. Gezellige geschenk- en seizoensdecoratie voor Pasen, Halloween, kerst en het voorjaar en najaar. Cosy @ Home past haar collectie altijd aan de laatste trends aan. Cosy @ Home staat voor decoratie, geschenk- en seizoensartikelen.

Cosy&Trendy
Cosy&Trendy omvat een veelzijdig aanbod voor koken, tafelen en deco. Eerst en vooral is Cosy&Trendy je referentie voor essentiële en gespecialiseerde keukentools om gevarieerde gerechten te bereiden. Verder biedt het merk serviezen met modieuze decors en praktische accessoires om de perfecte tafelervaring te creëren. Ten slotte vind je onder Cosy&Trendy decoartikelen volgens de laatste trends voor de verschillende seizoenen alsook voor de eindejaarsperiode.

ONA
ONA staat voor pakkend hedendaags huis- en tafelgerei dat geschikt is voor vrijwel elke smaak. Goed uitziende alledaagse producten die leuk zijn, gemakkelijk te gebruiken en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Polarbox
Polarbox ontwikkeld retro koelboxen in hippe kleurtjes

Salt&Pepper
Huis- en tafeldecoratie vormen de bouwstenen van een mooi huis en met het onberispelijke merk “Salt&Pepper” kan je jouw huis voorzien van accessoires met alledaagse elegantie voor elke gelegenheid. Sinds de lancering in 1995 staat Salt&Pepper synoniem voor de ontwikkeling van eigentijdse woonaccessoires, waarbij consistent aandacht wordt besteed aan verschillende designtrends.

Modetrends kwamen niet echt tot uiting in de markt, hoewel dit nochtans erg inspirerend kan zijn. Daarom verenigt Salt&Pepper de modetrends in één merk voor huis- en tafeldecoratie. In 2001 werd het een internationaal merk met logistieke hubs in Australië en Europa.

Geïnspireerd door mode- en designtrends van over de hele wereld, gelooft Salt&Pepper in het creëren van accessoires voor jouw huis waarmee je jouw persoonlijkheid kunt uitdrukken op dezelfde manier als de manier waarop modeaccessoires een complete outfit aanvullen. Met dit in het achterhoofd, streeft Salt&Pepper ernaar zijn klanten de kans te geven hun eigen individuele stijl te creëren met de mogelijkheid om deze aan te passen en te veranderen met elke stemming of gelegenheid.

De kern van het merk is sinds 1995 gevestigd in Australië. Sinds twee jaar richt het internationale merk zich echter ook sterk op de behoeften van de Europese markt, daar deze kan verschillen van de Australische markt. Het ontwerpteam van Salt&Pepper vindt zijn inspiratie in architectuur, steden, films, popcultuur, de nieuwste modetrends en ja, zelfs in de catwalk!

Om modebewuste mensen in staat te stellen zich te kunnen uit te drukken, biedt Salt&Pepper een breed scala aan collecties aan met voor elk wat wils.

S|P Collection
Met S|P Collection dagen we individualiteit en de kracht van zelfexpressie uit om het onverwachte te creëren – een attitude die wordt weerspiegeld in al onze unieke designs. S|P Collection omvat een uitgebreide collectie elegante, stijlvolle en ‘selectieve producten’ voor thuis en op de werkvloer, maar ook voor het restaurant of hotelwezen. Ons belangrijkste doel is om aan elke kamer een bepaalde identiteit over te dragen, en dit tegen een betaalbare prijs. We blijven experimenteren met collecties die vrijheid en creativiteit belichamen, altijd met de nadruk op de gebruikersbehoeften.

Stylepoint
Stylepoint heeft het meest vernieuwende en trendy assortiment op het gebied van borden, glazen en buffetartikelen.

Wüsthof Dreizack
Wüsthof is een messenmaker gevestigd in Solingen, Duitsland. Al zeven generaties lang in familiebezit, zijn de belangrijkste producten van het bedrijf gemiddeld geprijsd tot hoogwaardige keukenmessen voor thuis en professioneel gebruik. Wüsthof is een van de toonaangevende producenten van koksmessen.